Starburst Gokkast

starburst-netentStarburst is een online gokkast van Net Entertainment die je gratis kan spelen of voor echt geld. Door de unieke wild-star functie zal je blijven terugkomen naar dit spel!

Veilig gokken op de Starburst gokkast van NetEnt

Het leuke van online goksites is dat er honderden spellen zijn die allemaal een uniek thema hebben. Één van onze favoriete gokkasten is de Starburst, een gokautomaat met tien winlijnen en een speciale Wild Stars functie. Het spel draait om het verzamelen van symbolen op één of meerdere winlijnen, waarbij de gekleurde diamanten een kleine prijs opleveren en de 7 en BAR-symbolen een grote prijs geven.

Het videoslot is al vanaf 10 cent per draai te spelen, maar als je meer wil winnen kan je natuurlijk ook hoger inzetten. Doordat de gokkast een lage variantie heeft zullen er vaak kleine prijzen vallen, maar middels de wild-star functie kunnen de middelste drie rollen volledig meetellen voor elke combinatie. Weet je dit te combineren met één of meerdere BAR-symbolen, dan kan het spel mooie prijzen opleveren.

    –> Schrijf je in bij Klaver en ontvang direct 20 gratis spins op Starburst.

Speciale features en uitbetalingspercentage

Zoals gezegd is de Wild Star een unieke feature die dit spel extra spannend maakt. Naast het feit dat deze het speelveld in wildcards verandert garandeerd het je ook nog een extra draai zonder dat je daarvoor opnieuw hoeft in te zetten. Weet je meerdere sterren te verzamelen, dan kan je dus ook steeds vaker free spins spelen zonder dat je daarvoor je eigen geld hoeft in te leggen. Een mooie extra functie is de auto-play, die je in kan stellen om een aantal rondes voor je te spelen.

De Starburst gokkast heeft een mooi uitbetalingspercentage van 97%, waardoor je lekker lang kan spelen. Het is natuurlijk wel een gokspel, dus er is geen garantie dat je zal winnen, maar door de lage variantie valt er wel vaker een prijs dan op de meeste slots en zal je dus minder snel door je credits heen gaan.

Gratis spelen op de Starburst

Voordat je echt geld gaat inzetten op de Starburst is het natuurlijk leuk om eerst eens te oefenen met fun credits. Daarom hebben we besloten om deze gokkast gratis aan te bieden op VeiligGokken.com. Start het spel, kies je inzet en druk vervolgens op de middelste knop om de rollen te laten draaien. Veel plezier!